Wie ben ik

Saskia Koers

Geboren en getogen in de Oost Groninger klei. Na mijn studie International Business Management in Groningen, ben ik naar Spanje geëmigreerd. Daar heb ik 10 jaar geleefd, gewerkt en genoten van het mediterraanse leven. Daarna heb ik nog een jaar in Frankrijk gewoond, om in 2006 weer terug naar Groningen te komen. Naast mijn werk als business manager in een zakelijke omgeving waar ik mij bezig houd met de circulaire economie, ben ik sinds juni 2017 orthomoleculair therapeut. Dat heeft alles te maken met mijn zoektocht naar de optimale voeding voor één van mijn kinderen met ADHD en PDD NOS. De hbo-opleiding orthomoleculair therapeut heb ik gevolgd en succesvol afgerond bij Atrium Innovations. En daarnaast heb ik verschillende specialistische bijscholingen gevolgd bij diverse instellingen.

Mijn interesse in voeding, welzijn en psyche is in de loop der jaren steeds groter geworden en graag deel ik met jou mijn kennis, adviseer ik je graag en bied ondersteuning aan daar waar het gaat om gezonde voedingskeuzes en suppletie bij tekorten. Mijn praktijk bevindt zich in Blauwestad. In uitzonderingsgevallen kom ik ook bij mensen thuis.

Saskia Koers is als zorgverlener een geregistreerd lid van de MBOG (maatschappij ter bevordering van de orthomoleculaire geneeskunde).

Licentielidnr. MBOG 1195 TL
AGB-code Zorgverlener 90104096